Rossinihof 22, Alphen aan den Rijn | Werkgebied tot 50 Kilometer

Klant reviews

Heb je een leuke ervaring met Ouderkindzorg- in goede handen? Laat het gerust weten en schrijf je review hier. Onderaan de pagina vind je eerder geplaatste berichten.

 

Review'S VAN MIJN OUDE GASTENBOEK.

79 reacties in het gastenboek

 1. Maaike & gezin#79

  Ik had via verschillende wegen over Jolanda en babytaal gehoord. Twee vriendinnen van mij hadden de cursus babytaal gevolgd bij Jolanda en waren erg enthousiast. Een vriendin met een kindje in dezelfde leeftijd had het erover wanneer haar kindje huilde dat ze even moest luisteren waar haar kindje behoefte aan had, omdat ik er weinig van wist dacht ik toen dat dat een kwestie van je kindje leren kennen en aanvoelen was. Ik geloofde niet zo in de meerwaarde.
  Omdat we een hele moeizame start met onze eerste zoon hebben gehad, qua bevalling en begeleiding door de kraamzorg, wilde ik graag Jolanda voor de kraamzorg van onze 2e zoon. Tijdens de intake merkte ik meteen dat Jolanda enorm veel kennis heeft en de missie heeft dat kinderen gehoord worden en dat begint al vanaf de geboorte. Zij maakte mij enthousiast en ik besloot de cursus babytaal ook te doen in de kraamweek. En had ik deze cursus maar bij mijn eerste zoon gehad want nu ik deze kennis heb denk ik dat ik te vaak voeding heb gegeven terwijl hij eigenlijk last had van een boer of ander ongemak. Doordat we onze 2e zoon nu echt kunnen horen, kunnen we veel sneller handelen op wat hij echt nodig heeft en hem in zijn behoefte voorzien. Dit maakt voor ons beide een wereld van verschil. Wat een rust heeft dit ons gezin gegeven en wat een tevreden baby. Dit is echt genieten. Jolanda heeft zo een ruime kennis van de taal van baby’s, zoveel enthousiasme in haar spreken, dat je ze zelfs mijn partner mee kreeg om echt gericht te gaan luisteren. Jolanda is echt een vakvrouw op meerdere vlakken!

  Liefs Maaike

   

 2. Esther van Oosten#78

  Wij hebben een super fijne kraamweek gehad met Jolanda! Ze is zo een fijn warm mens om om je heen te hebben, het voelde meteen zo vertrouwd! Ze is super kundig in haar vak, we hebben fijne gesprekken gevoerd en ook heeft ze ons heerlijk in de watten gelegd met gezond en lekker eten.

  Tijdens de intake met Jolanda hebben wij nog de babytaal cursus ingepland. Zelf dacht ik om deze pas te gaan doen als we tegen dingen aan zouden lopen nadat onze zoon geboren zou zijn. Nu achteraf ben ik zó blij dat we deze cursus gedaan hebben voordat Ted er was. Hierdoor waren wij vanaf het begin meteen zeker in wat we moeten doen als er iets aan de hand is met Ted!

  Lieve Jolanda, nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne opstart voor ons gezinnetje!

  Liefs Jor, Es & Ted

   

 3. Fleur Ubink van Lammeren#77

  Lieve Jolanda,

  Nogmaals bedankt voor al je hulp en de fijne week!

  30 oktober is onze tweeling Daan en Sem geboren.
  Wij kende elkaar al via mijn zusje en vriendinnen.
  Ik vond het zo fijn om ruim van te voren te weten dat je bij ons de kraamzorg kon geven.
  Je heb veel kennis van baby’s en geeft ze zoveel liefde.
  Wij hebben heel veel van je geleerd.
  Ik vond het ook echt fijn om te leren wat voor soort huil de baby heeft.
  Dankzij jou hebben wij een fantastische start gehad met ons gezin.
  Je hebt ons gezin een week draaiende gehouden met zorg voor de jongens, de kraamvisite verzorgen, de was weg werken en eten koken.
  Zo fijn omdat ik zelf nog niet veel kon en mocht vanwege de keizersnede.
  Ik vond het ook echt heel gezellig met je.

  We komen elkaar vast nog eens tegen in Alphen ?
  En ik stuur je af en toe nog eens een foto van de jongens.

  Veel liefs en X Fleur en natuurlijk ook Ronald, Daan & Sem

   

 4. Carolina#76

  Jolanda,

  bij deze nogmaals uit het diepste van mijn hart, ontzettend bedankt voor jouw goede verzorging tijdens mijn kraamperiode! Waar was ik zonder jou! Bedankt voor de talloze adviezen, de emotionele steun, het luisteren, het aanwezig zijn zonder op te dringen, het huishouden, de verzorging van Sofia, Denis en van mij. Bedankt voor de gezelligheid, je inzet, het meedenken (de osteopaat heeft veel voor ons kunnen betekenen!) en voor het feit dat je ons het zelfvertrouwen hebt gegeven dat wij dit aankunnen. Dankjewel ook dat jij voor mij opkwam wanneer het nodig was. Ik waardeer het enorm.

  Jij hebt meerdere banen in een en je doet het fantastisch. Fijn dat jij er bent en dat je dit zo met passie doet.

  Liefs,

  Denis, Sofia en Carolina

   

 5. Wiebe, Kirsten, Jet en Caro#75

  Een goed begin…

  …is héél fijn!

  Lieve schat, wat heb je ons weer fantastisch op weg geholpen!
  Het is zó bijzonder hoe jij aanvoelt wat zo’n klein hummeltje nodig heeft, en vervolgens gaat de trucendooos open en regel je het! Hoe fijn moet het voor n babytje zijn om zo goed begrepen te worden? En hoe fijn is het als ouders om aan de hand genomen te worden!
  Wij hadden met onze eerste dochter al deze mooie ervaring, en hebben gezien hoeveel vertrouwen dit gebracht heeft voor haar en ons.
  Lieve Jo, wij vonden het geweldig je weer een weekje bij ons te hebben, bedankt voor alles!

  Dikke zoenen
  Wiebe, Kirsten, Jet en Caro

   

 6. Karlijn Zimmerman#74

  Lieve Jolanda,

  Wij willen je bedanken voor de fantastische kraamtijd. We hebben ontzettend veel van je geleerd en we hebben het erg gezellig gehad. Wij denken met een grote glimlach en veel liefde terug aan de afgelopen week. Wij vonden het mooi om te zien dat je met veel passie geniet van je werk.

  Liefs, Dylan, Karlijn en Teun

  p.s. Laat je ons weten wanneer je kookboek uitkomt ? ?

   

 7. roxanne#73

  lieve Jolanda! we willen jou onwijs bedankten voor een onwijs fijne kraamtijd! dankzij jou advies en goede zorgen hebben wij een hele fijn week gehad! Heel veel succes met alles waar je mee bezig bent! topper bent je.

  liefs Wim, Roxanne, Giulia en Luca

   

 8. Pascal en Judith#72

  Lieve Jolanda,

  Wij hebben een hele fijne kraamtijd mogen ervaren met jou! Je was aanwezig bij de bevalling en daarin begon je grote steun al. Daarna de kraamtijd waarin je je kennis en ervaring met ons hebt gedeeld, gecombineerd met de lieve zorgen en het heerlijke eten. Dit maakt het voor ons een onvergetelijke kraamtijd waarin we heel veel hebben geleerd. We hadden steeds aan een paar woorden genoeg en je hebt ons echt verwend met je goede zorgen. Mochten we ooit nog kraamzorg nodig hebben ben je de eerste die het hoort!

  Veel liefs,

  Pascal, Judith en Suus

   

 9. Edwin en Roseanne#71

  Lieve Jolanda,

  wij willen je hartelijk bedanken voor de fijne tijd dat je bij ons bent geweest.
  wij hebben ontzettend veel van jou geleerd waardoor wij na een week vol vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.
  je goede tips, cursus babytaal, heerlijke maaltijden, kennis en je gezelligheid raden wij echt iedereen aan. wij wensen je het allerbeste en wie weet tot ziens.

  Groetjes Edwin, Roseanne en Saar.

   

 10. Dennis, Sabine en Vajèn#70

  Lieve Jolanda, onwijs bedankt voor de goede zorgen tijdens onze eerste week als kersverse ouders. We hebben zoveel van jou mogen leren. Ik zou niet weten wat we zonder jou hadden gemoeten! Na de eerste slapeloze nacht kwam de cursus babytaal erg goed van pas ? super fijn om een idee te hebben van wat de kleine ons wil vertellen. Ook bedankt voor je heerlijke kookkunsten en wat was ik blij als ik de sleutel ‘s morgens in het slot hoorde. Ik heb je gebeld op aanraden van vrienden en daar heb ik zeker geen spijt van. Mocht er een tweede komen dan ben jij de eerste die het hoort! Lieve Jolanda, we wensen je een mooi uiteinde en heel veel geluk, liefde en gezondheid voor 2019. Liefs, Dennis, Sabine en Vajèn

   

 11. Joost en Mandy#69

  Lieve Jolanda,
  Vanaf het eerste uur tot aan het laatste hebben we 200% goeie zorg van jou gehad. Zorg, gezelligheid, thuisgevoel, in goede handen maar ook in warme handen. Toen Vince te lang onder zijn geboorte gewicht bleef, heeft Jolanda er alles aan gedaan om dit weer op het goede pad te krijgen. We hoefden ons geen zorgen te maken. En het is goed gekomen.
  Ook dankzij de baby-taal die Jolanda ons heeft geleerd, heeft dit voor ons en zowel ook naar Vince toe veel rust tussen elkaar gebracht en we kunnen nu veel beter met Vince communiceren. We weten wat hij wil. We hebben ontzettend veel geleerd van Jolanda. Borstvoeding heeft Jolanda ons erg goed in geholpen, verschillende houdingen geleerd. Alles wat Jolanda vertelde legde ze zo goed uit dat je het gelijk goed snapt. De zorg naar onze kleine Vince stond bij Jolanda op de 1e plaats. We hebben een super week gehad om nooit te vergeten. Nogmaals super bedankt. Liefs Joost Mandy en Vince.

   

 12. Stephanie#68

  Lieve Jolanda,

  Nogmaals bedankt voor de gezelligheid en vooral goede zorgen tijdens onze kraamperiode. We hebben echt ontzettend veel van je geleerd. Vooral de cursus ‘babytaal’ was voor ons erg fijn! Heel veel succes met alles waar je mee bezig bent! Je bent een topper!

  Liefs,
  Ruben, Stephanie & Jayden

   

 13. Mattijs en Merel#67

  Op 8 september 2018 is onze lieve dochter Saar geboren en dankzij kraamverzorgster Jolanda zal de kraamweek altijd een fantastische herinnering blijven. Jolanda zorgt voor een heerlijke sfeer in huis, heeft bergen ervaring en altijd antwoord op de vragen die wij natuurlijk hadden. Ze ging erg liefdevol met ons al nieuw gezinnetje om, hielp altijd overal bij, leerde ons op een duidelijke en leuke manier alles over het verzorgen van onze kleine, bereidde heerlijke gerechten als ontbijt, lunch & diner en hielp met nog zoveel meer.

  Tevens geeft Jolanda standaard een cursus babytaal tijdens de kraamweek. Deze cursus (+/- 45 minuten) is geweldig om het huilgedrag van de baby te leren begrijpen. Vrij snel konden wij het huilgedrag van onze Saar beter begrijpen en hierop inspelen (honger, krampjes, moe, ongemak, boertje). Dit bracht ons de eerste dagen na de geboorte een heerlijk tevreden dochter, weinig huilmomenten, een mooi ritme en behoorlijke nachtrust.

  De laatste dag dat Jolanda bij ons was vonden we het erg moeilijk om afscheid te nemen. Aan de andere kant, dankzij de week met Jolanda wisten we eigenlijk zeker dat we het zonder haar uitstekend zouden gaan redden met onze kleine. Ze heeft ons het vertrouwen gegeven om zelf onze dochter te kunnen verstaan en voor haar te kunnen zorgen.

  Wij kunnen iedereen Jolanda van harte aanbevelen voor wie een professionele, gezellige, lieve, culinaire, verzorgende en fijne kraamweek wilt.

  Mattijs en Merel

   

 14. Iris#66

  Onze kraamweek in september is heel goed bevallen samen met Jolanda. Ze heeft ons het vertrouwen gegeven om zelfstandig verder te gaan. Niks was naast de babyzorg te gek, het huishouden, koken Jolanda wil het allemaal goed doen. Wat wij ook echt een pré vonden is de cursus babytaal die wij van haar gekregen hebben. Het geeft een duidelijk beeld over hoe een baby communiceert. Je leert je kind nog beter te begrijpen. Jolanda nogmaals bedankt voor de goede zorgen en we gaan je zeker aanraden bij familie en kennissen!
  Lieve groetjes,
  Daan en Iris

   

 15. Rinus en Paula Wientjens#65

  Jolanda, nogmaals bedankt voor de hele fijne kraamtijd! In juli heb je ons een hele fijne kraamweek bezorgd. We zijn heel blij dat jij onze kraamverzorgster was. We hebben veel aan je gehad. Een kundig, rustig persoon. Je hebt ons goed verzorgd en veel geleerd! Erg leuk en fijn dat je ons ook kennis hebt laten maken met babytaal. Daarnaast was het ook gezellig je bij ons in huis te hebben.

  Groetjes, Rinus, Paula en Siem

   

 16. Samantha#64

  Wat een heerlijke kraamtijd hebben wij gehad zeg! Je bent lekker makkelijk in omgang en zegt gewoon hoe het is. Ook voor onze 3-jarige dochter was je super. Blij met de belangrijkste beginselen van de babytaal en de juiste en goede begeleiding van de borstvoeding. Bedankt voor de onvergetelijke week! Heel veel succes ??

  liefs & dikke knuffel Bas, Samantha, Sophie & Noé

   

 17. Leander en Laura#63

  Onwijs bedankt voor al je goede zorgen tijdens onze kraamweek Jolanda! We hebben onwijs veel van je geleerd en zijn verwend door je aanwezigheid, je zorgzaamheid en de heerlijke havermoutontbijtjes en maaltijden. We zullen je dan ook zeker niet vergeten!

  Liefs,
  Leander, Laura en natuurlijk Nolan

   

 18. Renate & Koos#62

  En toen kwam Jolanda binnen, Frida huilde en had krampjes, Jolanda hoorde direct dat dit een krampje was en vroeg of ze haar mocht oppakken, hield Frida vast op haar arm op haar buikje en ging lopen, en stil was Frida. Wat was ik blij eindelijk kraamzorg en wat voor 1! Ik kan Jolanda bij iedereen aanraden wat een fijne hulp, ze voelt precies aan waar je behoefte aan hebt, ze heeft me enorm veel geleerd over dunstan babytaal (waar ik tot de dag van vandaag veel profijt van heb) waardoor ik mijn dochter meteen “versta”

  Het is zichtbaar als iemand zijn of haar werk met passie doet en bij Jolanda is dit absoluut het geval.

  Ik vind Jolanda enorm kundig en ik kan haar iedereen aanbevelen.

  Mijn kraamtijd was voor mij en mijn gezin hartverwarmend en erg prettig.

  Liefs x

   

 19. Sanne en Mike#61

  Lieve Jo, zoals je weet hebben wij het super fijn met je gehad. Man man man wat kun jij koken zeg? en wat ben je een fijn mens! Bedankt voor de leuke en leerzame week, het lachen, het nog harder lachen en je gezelligheid.

  Dikke knuffel, Mike, Sanne, Fien, Lot en Kareltje

   

 20. Rachel Tissink#60

  Lieve Jo,

  Wat een bofkontjes waren wij, dat je wederom bij ons kon komen kramen toen op 22 juni jl. Boaz werd geboren!!

  We hebben genoten van hoe je ons weer in de watten hebt gelegd. Het huishouden, de zorg voor Keano die je ons gedeeltelijk uit handen nam, het geven van tips en adviezen waren aan jou zeer goed besteed ?

  Enne, je heerlijke ontbijtjes, je kookkunsten en de fijne en leuke gesprekken waren natuurlijk ook een hele fijne bijkomstigheid.

  Mocht ik Mark ooit over kunnen halen voor een 3e, dan weten we je te vinden ? ?

  Ga zo door Jo, blijf je gevoel volgen en blijf wie je bent. Daar zul je vast nog een heleboel andere gezinnetjes héél blij mee maken.

  Je bent een topper!!

  Liefs,

  Mark, Keano, Boaz en Rachel

  Xx

   

 21. Wendy#59

  Lieve Jo

  Op 9 juni kwam ons derde wonder te wereld.
  Na een nachtje in het ziekenhuis stond jij hier zaterdagmiddag voor de deur. Met een grote lach kwam je mijn slaapkamer binnen en stelde je voor als Jolanda ; maar zeg maar JO
  Wat heb je ons toch goed verzorgt. Veel gekletst en gelachen ( ik ook veel gejankt natuurlijk).
  Je bracht onze middelste dochter naar school en ging voor schooltijd nog samen kikkers fotograveren. De oudste hielp je met haar Engels.
  Ook op de onzekere momenten heb jij ons ondersteund met je kennis en ervaring.
  Jo ik heb je zo gemist in het begin.

  Liefs Wendy

   

 22. Mariëlle Quarré#58

  Lieve Jo,

  Wat heb ik een heerlijke kraamperiode gehad, mede dankzij jouw goede en professionele zorgen!
  Heerlijk in meerder opzichten:
  Heerlijk relaxed, je voelde ons hele gezin goed aan. Je had met ons allemaal een klik. Onze oudste zoon Marijn betrok jou in zijn spel en je reageerde geweldig! Door ons de Dunstan Babytaal te leren en ons goed te leren kijken en luisteren naar onze baby Thijs weet hij zich begrepen en weten we precies wat hij vraagt of nodig heeft. Hadden we dit maar geweten bij Marijn, dat had een hoop stress en zorgen gescheeld.
  En heerlijk qua eten, de maaltijden en powerfood die je voor ons maakte waren echt heel lekker. Je hebt me geïnspireerd en ik maak dagelijks minmaal één van je recepten of ik probeer iets nieuws uit.
  En tot slot heerlijk qua gezelligheid; je betrokkenheid, liefde voor het vak én ons gezin en je enthousiaste hartelijkheid maken dat we deze periode nooit zullen vergeten!

  Je hebt ons zoveel geleerd, dat we vol vertouwen in ons eigen kunnen de toekomst tegemoet gaan, bedankt!

   

 23. Fiola Schepen#57

  Lieve Jolanda,

  Heel erg bedankt voor al je goede zorgen tijdens de kraamzorg bij onze vijfde zoon!

  Je hebt zo goed voor mij, voor Dex, maar ook voor de andere kids gezorgd. En daarnaast had je ook nog tijd voor het huishouden. En niet te vergeten was het weer een gezellige tijd, want ook daar houden wij van!

  Na vier keer ervaring met borstvoeding te hebben, dacht ik dat nummer 5 ook een eitje zou zijn. Maar dat pakte toch wat anders uit…ook daar heb je me fantastische bij geholpen en mij gesteund. Samen hebben we een oplossing voor de problemen bedacht en heb je me zelfs de babytaal bijgebracht. Want ook dat hielp mij bij het slagen van de borstvoeding. Uiteindelijk is het toch weer gelukt en daar ben ik je heel dankbaar voor!

  We hebben je hulp bij alle vijf de geboortes gehad en van een fantastische kraamtijd genoten. We hadden dit voor geen goud willen missen!!!

  Liefs Fiola

   

 24. Kim van Poorten#56

  Lieve Jolanda,

  Na een heftige bevalling en nacht in het ziekenhuis kwamen we thuis. De deurbel ging en daar stond je dan. Het voelde meteen vertrouwd! Je hebt ons – vooral mij – door alle ups & downs van de kraamweek heen gesleept. Doordat ik niet erg mobiel was, kon ik nergens bij helpen. Alles kwam bij jou en Sander terecht. Jullie waren een top-team, waardoor ik mijn situatie beter kon accepteren. Je leerde ons alle kneepjes die kersverse ouders moeten weten. Je knuffelde met onze lieve Laurens, verzorgde hem en hielp mij met borstvoeding geven. Je bood een luisterend oor, deed het huishouden en maakte heerlijke ontbijtjes en lunches. Tja, wat deed je niet eigenlijk?

  Kortom: wij kijken terug op een fijne kraamweek. Dank je wel daarvoor!
  We zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

  Veel liefs van ons 3

   

 25. Linda Korte#55

  Hoi Jolanda,
  Hier heb je voor een onbezorgde kraamperiode gezorgd.
  Je hebt super aangevoeld wat er nodig was ?. wij zouden je zeker aan iedereen aanbevelen (zoals we ook hebben gedaan bij mijn zusje waar je 5 weken later ook gekraamd hebt!)
  Ook mijn andere dochters vonden je geweldig en je betrok ze zoveel mogelijk bij de verzorging van hun zusje.
  Liefs van ons!

   

 26. Siham ajdid#54

  Hallo Jolanda

  Ik wil je heel erg bedanken voor je hartelijke hulp in mijn kraamtijd. Ik heb erg veel aan je gehad… Je professionaliteit en je persoonlijke benadering hebben goed bijgedragen aan mijn herstel.. ik ben na deze heftige periode nog niet optimaal… Maar het zal hopelijk snel beter gaan.. nogmaals erg bedankt

  En misschien tot ziens

  Groetjes Siham

   

 27. Chantal van Velzen#53

  Lieve Jo
  Het is alweer vijf weken geleden dat je bij ons geweest bent , wat was het een heerlijke week !!! Wat een gezelligheid was het !!! We hebben gelachen , geknuffeld en gehuilt ? Was allemaal zo relaxe of dat je er gewoon bij hoorde ! Elke ochtend eerst effe bakkie koffie doen met zijn alle . Lekker beppen en beppen . Dagen gingen veelste snel voorbij ! Lieve Jo we willen je bedanken voor het NU wel fantastische kraamtijd , je goede adviezen,liefde ,gezelligheid , een luisterend oor en je zorgen . we kunnen terug kijken op een heerlijke tijd❤ Dikke kus Jacques,chantal ,Bradley en Sigourney van Velzen
  En Opa en Oma

   

 28. Sandra#52

  Lieve Jolanda,

  Wat hebben we veel van jou geleerd! Het was heel fijn dat je bij ons bent geweest om te kramen. Je kon mij, als moeder, goed helpen om mijn kindje te begrijpen d.m.v. Dunstan babytaal. Het was super fijn dat je meekeek en dat we samen konden kijken wat Luke nodig had. Het gaf mij en Luke veel rust en vertrouwen, zeker na wat we hebben meegemaakt met onze eerste zoon.
  Ook heb je gezorgd dat Luke en ik de tijd hadden om goed te hechten. Samen konden wij boven blijven en zorgde jij voor het huishouden en onze oudste zoon.

  Bedankt voor alles!
  Liefs Emiel, Sandra, Sven en Luke.

   

 29. Michelle Verweij-Andringa#51

  Lieve Jo,

  Wat hebben wij wederom een top week gehad! Je stond weer helemaal voor ons klaar. We vonden het vooral heel fijn dat onze dochter van 2 jaar het goed met jou kon vinden. Lekker naar de speeltuin tot aan het bij jou op schoot slapen. Heerlijk om te zien! Ook voor de kleinste spruit en voor mama heb je weer heel goed gezorgd. De hele ochtend in de weer met je “tomaten prut” om te proberen of de kleine daarvan ontlasting kon krijgen wat al paar dagen weg bleef. Wat hebben we gelachen daarom!! Samen op ontdekkingsreis naar aambeien op Google en mij dan toch maar even doorsturen naar de huisarts omdat we het niet vertrouwden (het was een bijzonder ding daar beneden haha). Zo leren we allebei weer wat.
  Verder hebben we veel gelachen en heerlijk genoten.

  Lieve Jo, wie weet tot een volgende keer en anders bedankt voor een 2e top ervaring met jou!

  Veel liefs Lorenzo en Michelle
  En een dikke knuffel van Fajah en Vajèn.

   

 30. Kirsten Veenboer#50

  Lieve Jo,

  Wat n topper ben je: lief, gezellig, zorgzaam, flexibel. En wat n bak ervaring met kindjes en in de ouder-kind-zorg heb je. Je wist feilloos wat ons kindje nodig had, en had overal tips en handigheidjes voor. De kraamtijd is hierdoor voor ons alledrie heel relaxed verlopen. Wij hebben op een leuke, gezellige manier in korte tijd ontzettende veel van je geleerd.
  Heel bijzonder ook hoeveel rust het brengt als je je kleintje kunt verstaan door de Dunstan babytaal ?

  En je kookkunst, wat een verwennerij!!! Gezond én lekker eten om je snel weer op de been te helpen.

  Kortom: Wij hebben ongelooflijk genoten van de kraamtijd met jou. We gaan je zeker missen, maar hebben door jou nog meer zin en vertrouwen in ons nieuwe leven met zn drietjes.

  Bedankt voor alles, lieverd!

  Dikke kus,
  Wiebe, Kirsten en Jet

   

 31. mariska#49

  Lieve Jolanda,

  Het is alweer 2 maanden geleden dat je bij de geboorte van onze zoon Roef was en bij ons kwam kramen en ik denk nog met veel plezier aan mijn kraamweek terug.
  Ik had je bij vriendinnen al aan het werk gezien maar ook bij ons maakte je de verwachtingen meer dan waar!

  De cursus Dunstan babytaal was erg nuttig en komt nog veel van pas. Het is fijn dat je begrijpt wat je baby bedoelt en je daarop kan reageren.

  Je zorgde niet alleen goed voor Roef en mij maar ook onze 2-jarige zoon Lude wist je goed aan te pakken en overal bij te betrekken. Hij heeft het nog regelmatig over je en het “picknicken” op een kleedje op bed vond hij geweldig!

  Bedankt voor je goede zorgen en gezelligheid!

  Groetjes,
  Auke, Mariska
  Lude & Roef

   

 32. Voula#48

  Lieve Jo-Jo,

  Op 19-08-2015 is ons dochtertje Anastasia geboren. Wat was het toch fijn dat ook voor ons tweede dochtertje kon “kramen” bij ons.

  Van de Dunstan Babytaal hebben we weer goed gebruik van kunnen maken en ook Anastasia kunnen verstaan, we raden dit iedere ouder aan!

  We hebben een heerlijke tijd gehad. Sophia (ons jongste dochter) loopt nog steeds Jo-Jo te roepen in huis!

  Bedankt voor de gezelligheid, alle goede zorgen en advies die we gekregen hebben van je.

  Liefs, Alexandros, Voula, Sophia en Anastasia

   

 33. Wendy Hoogervorst#47

  Lieve Jo,

  Op 24-4-15 ben ik bevallen van mijn tweede kindje, Elody (een prachtig meiske…..apetrots). Jij kwam , op mijn uitdrukkelijke verzoek, bij ons “kramen”.
  Na een eerdere minder positieve ervaring in de kraamtijd bij mijn zoon, was dit echt een verademing.
  Ik kreeg niet alleen maar regeltjes opgelegd (zoals ik het de vorige keer ervaren had), maar er was gelukkig plek voor eigen inbrengen en het samen opzoek gaan naar oplossingen.

  Wij waren voor jou het eerste (bewust) alleenstaande ouder gezin. Net weer even anders dan anders. Er was gelijk een klik met mijn zoon Kian van 3 jaar! Gelukkig, want zo kon ik gaan rusten zonder dat ik me om hem hoefde te bekommeren. Hij vond het prima om een paar uur bij jou te zijn terwijl mamma boven lag te rusten.

  Ik wil je daarom hartelijk danken voor deze fijne kraamtijd! En ook voor de cursus Dunstan babytaal die ik bij je heb mogen volgen. (echt een aanrader ouders!!) Hierdoor kan ik Elody beter “verstaan”.

  Veel lieve groeten,
  Kian , Elody en Wendy

   

 34. Pauline#46

  Lieve Jolanda,
  Afgelopen vrijdag hebben we afscheid van je genomen na weer een heerlijke kraamweek!
  Zowel bij onze dochter Mette ( bijna 5 jaar geleden) als bij onze pasgeboren zoon Fedde heb je ons heerlijk in de watten gelegd. Niet alleen verwende je ons, maar heb je ons ook altijd bijgestaan met raad & daad.
  Met de Dunstan- babytaal heb je ons laten zien hoe je een baby beter kunt leren begrijpen en hoe ernaar te handelen. Dit maakte ons een stuk minder onzeker!
  Naast dit alles hebben we enorm genoten van de gezelligheid en vrolijkheid die je elke dag weer meebracht!
  Heel erg bedankt voor alles!
  Liefs, Sander, Mette, Fedde & Pauline

   

 35. Hilde Elzakkers-Schelleman#45

  Lieve Jolanda,

  Op 14 maart 2015 ben ik bevallen van onze prachtige dochter Nienke (dezelfde naam als jouw kleindochter). Ik wist dat je het die periode erg druk had met andere kraamgezinnen maar gelukkig kon je er alsnog voor ons zijn!
  Wat een heerlijke tijd hebben we gehad in onze kraamweek! Je hebt mij goed in de watten gelegd maar daarnaast heb(ben) ik (we)ook veel van je geleerd door je kennis en ervaringen als babytolk. Ik vond het werkelijk een fantastische aanwinst, ik kan het iedereen aanbevelen! Vooral als je onzeker bent over het aanstaand moederschap of als je al kinderen hebt en daar meer over wilt weten m.b.t. hun gedrag etc. en wat ze jouw daarmee willen zeggen.
  Ik heb je leren kennen toen ik op kraamvisite was bij een collega inmiddels ruim een jaar geleden, je stond toen in de keuken en het eerste wat ik zei was ‘zo zo, kook jij ook?’
  Uiteindelijk is dat er bij ons niet van gekomen maar ik heb wel genoten van je gebakken eieren ?
  Nu ga je hopelijk in september kramen bij een vriendin van mij, zij was meteen al wild enthousiast over jou na het lezen van je artikel over jou als babytolk in de ‘Vriendin’ van vorig jaar. Wat een klein wereldje is het toch! Leuk om je dan weer te zien!

  Groetjes en veel liefs Hilde

   

 36. Cindy Hendriksen#44

  Lieve Jolanda,

  De kraamweek is voorbij gevlogen maar wat heb ik genoten.
  Bedankt voor al je goede zorgen en gezelligheid die je met je mee bracht.

  Wij zijn heerlijk aan het genieten met zn viertjes!
  En wie weet in de toekomst ?

  Veel liefs van
  Piet, Cindy Dave en Bibi

   

 37. Ilonka#43

  Lieve Jolanda,

  Enorm bedankt voor al je goede zorgen bij al onze drie kinderen. Wat en geluk hadden we dat De Waarden jou onze kant op stuurde ruim drie jaar geleden.
  Het is altijd erg gezellig om jou een week over de vloer te hebben, maar je weet ook van aanpakken en kan heerlijke fruithappen maken

   

 38. Jojanneke Schepel#42

  Lieve Jolanda, In het begin van mijn zwangerschap ben ik op zoek gegaan naar een holistische of natuurlijke kraamverzorgster. Via een dame op een Facebook groep voor vrije geboorte, kwam ik bij jou terecht. Na een prettig telefoongesprek kwam je voor een intake en dat voelde heel fijn en vertrouwd. We hadden dezelfde insteek mbt het verzorgen van ons kleintje. Net voor de bevalling heb je ons nog bekend gemaakt met de baby Dunstantaal welke ons nog beter voorbereidde op de komst van ons kindje. Eenmaal bevallen kwam je bij ons in huis, wat een genot. Je hebt me tot in de tenen verwend en in de watten gelegd, je maakt de heerlijkste havermout en hebt ook een geweldige lasagne voor ons klaargemaakt, we hebben gesmuld! Daarnaast hebben we veel dezelfde interesses en hebben dus erg veel informatie uitgewisseld wat heel erg leuk en leerzaam was. Je bent een schat, en zeer kundig in je vak. Je hebt ons heerlijk vertroeteld in de 10 dagen dat je hier was en hebt al onze wensen volledig gerespecteerd. Je handelt zeer liefdevol en adequaat. Ook buiten de tijd dat je hier was stond je klaar met raad en daad en mede dankzij jouw goede hulp is de borstvoeding een succes en dat was een van mijn grootste wensen . Kortom…wij raden iedereen aan om jou als kraamhulp te vragen!! Wat we ook heel fijn vonden was dat je Pepijn zijn kamertje hebt gereinigd nadat hij in de kraamweek last van een nachtmerrie kreeg, daarna is het niet meer gebeurd wat heel fijn is voor ons allen! Lieve Jolanda…we houden contact! Je bent een topper, liefs Bastiaan, Jojanneke, Pepijn en Féline

   

 39. Rachel Tissink#41

  Lieve Jo,

  Inmiddels is het al ruim een jaar geleden dat je bij ons gekraamd hebt, wat vliegt de tijd!!

  Nog steeds denken we regelmatig terug aan wat je allemaal voor ons gedaan hebt. Niet alleen tijdens de kraamtijd maar ook in de periode erna en zeker ook tijdens de bevalling.

  Wat zijn we je DANKBAAR!!! Mede dankzij jouw coaching/begeleiding tijdens de bevalling lukte het mij om de controle over mijn lichaam en het wegpuffen van de weeën terug te krijgen. Ik voelde me als in een trance, veilig en wist dat ik me volledig aan jouw begeleiding over kon geven. Het waren wat angstige en onzekere momenten, maar gelukkig hebben we ons kleine mannetje ook dankzij jou springlevend en gezond in onze armen kunnen sluiten.

  Tijdens de kraamtijd hebben we GENOTEN!! Wat heb je Keano, pappa Mark en mij heerlijk in de watten gelegd ? Ik heb laatst je hutspot met shoarma nog gemaakt ? Zo onzeker als we als kersverse ouders waren, zo geweldig heb je ons geholpen door ons rustig en geduldig van alles te leren en je had altijd overal wel een tip voor. Ook je ervaring met en kennis op het gebied van borstvoeding kwam zeer goed van pas.

  Dat we na de kraamtijd ook nog bij je terecht konden, was erg fijn. Je hebt ons geleerd nog beter naar Keano te luisteren, door bepaalde geluiden/signalen van hem op te pikken. Ook je tip om naar een Cranio Sacraaltherapeut te gaan heeft zijn vruchten afgeworpen, Keano en wij kunnen weer heerlijk slapen ‘s nachts en genieten daardoor nog meer van alle mooie en leuke dingen die we mee maken.

  Jolanda, je bent een TOPPER en een mooi, bijzonder mens!!! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt!!! Door de combinatie van jouw persoonlijkheid, je ervaring en je kennis, een échte aanrader voor ieder gezin dat begeleiding wenst bij de bevalling, tijdens de kraamtijd en/of bij het leren verstaan van een kind.

  Mochten wij in de toekomst een 2e kindje verwachten, hopen we zeker weer van jouw diensten gebruik te kunnen maken!

  Liefs,

  Mark, Chel en Keano

   

 40. Rob & yvonne#40

  Wat is de kraamtijd snel voorbij gegaan. Mede dankzij Jolanda luisteren we nog beter naar ons meisje, wat ze probeert aan te geven en wat ze wil. Jolanda, het was erg fijn dat je ons hebt geholpen de afgelopen week, zodat ik rustig kon herstellen en genieten en dat verder de andere dingen goed verliepen en natuurlijk voor je gezelligheid! Heel veel dank daarvoor!
  Groetjes rob, yvonne, tijn & mila

   

 41. Fam. Verweij#39

  Wij hebben een hele goede week gehad met Jolanda, ook als het even iets minder ging wist ze ons weer gerust te stellen. Veel geleerd over omgang met je kind, en alles over borstvoeding en kolven. Ik had de borstvoeding al opgegeven omdat het niet zo ging als ik had verwacht, maar dankzij Jolanda mag ik nu borstvoeding geven en genieten van dit intieme moment met mijn dochter. Mocht er een 2e kindje komen, kijken we zeker of Jolanda nog beschikbaar is.

   

 42. Sandra Nieuwland#38

  Een FANTASTISCHE kraamtijd gehad doordat Jolanda bij ons in huis kwam.
  Ontzettend veel geleerd! Niet alleen m.b.t. de verzorging van Thirza onze tweede dochter maar ook geleerd hoe we het beste kunnen communiceren met zowel Thirza d.m.v. de Dunstin babycommunicatie als met Mckayla onze eerste dochter van 6 d.m.v. Tips die Jolanda ons gegeven heeft door Mckayla’s gedrag te spiegelen door het kindertolken dat Jolanda doet.
  Het Resulteert in een harmonieus gezin waarin je als moeder weet dat wat je doet goed is!

  Ik meen het echt, Als ik zeg dat ik iedere kraamvrouw een Jolanda gun!

  Een blije moeder Sandra Nieuwland

   

 43. emy#37

  Ha Jolanda,
  Als collega ‘surfde’ ik even op je site en zag dat je die hebt vernieuwd. Mooi geworden en erg duidelijk kan ik wel zeggen.
  Er zullen veel mama’s en papa’s door geraakt worden om vervolgens met de neus in de boter te kunnen vallen als ze door je rijkdom aan kennis, kunde en invoelend vermogen zullen omringd worden.
  Ik wens veel jonge ouders toe: koester gerust je zelf en je baby in Jolanda’s ‘goede handen’.

   

 44. Bianca Griffioen#36

  Lieve Jolanda,

  Helaas zit onze kraamtijd en daarmee jouw hulp binnen en tips en adviezen voor ons gezin er op. En wat was je lief voor Evi! We hebben genoten van onze kraamtijd en de extra uren erna, super fijn! We gaan je missen Jo!

  Bij een eerste kindje voel je je als ouders in de eerste periode altijd onzeker. Die onzekerheid heb je bij ons weggenomen. Je leerde ons naar Evi te luisteren en ons ons eigen gevoel te volgen.

  Door jouw hulp kon Arjan met een gerust hart aan het werk en het reilen en zeilen binnen ons gezin aan jou overlaten.

  Ja, we gaan je echt missen maar we houden contact.

  Bedankt voor de goede zorgen!

  Liefs van ons en een kusje van Evi.

  Arjan, Bianca en Evi Griffioen

   

 45. Pauline en Tim#35

  Lieve ‘zuster Clivia’,

  Ontzettend bedankt voor alles tijdens onze kraamtijd!
  We hebben het enorm fijn gehad, ondanks dat het niet meteen een hele makkelijke tijd was, doordat het voeden wat opstart problemen had (en wat heb ik op het randje gestaan om dan maar de fles te geven). Maar je bleef positief en hebt ons enorm goed geholpen en gesteund! Daardoor loopt het nu als een trein en onze kleine meneer krijgt nu full-time borstvoeding. Iets waar we met elkaar keihard voor gewerkt hebben en trots op mogen zijn!
  Natuurlijk was het daarnaast ook een mooie en gezellige tijd. En hebben we veel geleerd. Waaronder de Dunstan babytaal. Erg handig om zo snel te horen wat er aan de hand is!

  Nogmaals ontzettend bedankt!

  Liefs van Tim, Pauline en Beren

   

 46. Mirjam#34

  Lieve Jolanda,
  Ik ken je als vaste klant van je lievelings winkeltje en je bent zo’n heerlijk mens.
  Toen ik hoorde dat je kraamverzorgster was wist ik als ik nog is zwanger mag worden dan wil ik dat ze bij mij komt.
  En toen het zover was en het was nog heel pril bijna niemand wist het nog kon ik het niet laten om jou het al vast te vertellen.
  En ik was zo blij met je wat ben je een heerlijk lief vrolijk mens.
  Wat hebben wij een lol gehad zeg.
  En gelukkig hebben we nog steeds kontakt en heel veel lol. Je bent een topper in je vak.

  Liefs xxx van ons allemaal

   

 47. wendy#33

  Lieve jolanda

  Alweer een tijd geleden dat je bij ons was juli 2013 maar nu je deze site hebt wil k toch nog even laten weten hoe super kraamtijd we hebben gehad!
  Ongelooflijk hoe jij dat allemaal doet en onze lieve man slaapt ook al vanaf 3 weken oud heerlijk door en huilt bijna nooit ? bedankt voor je hulp en bovenal de super gezellige kraamweek groetjes wendy aad en jayden:)

   

 48. Ronald, Lisette, Eline & Larissa#32

  Lieve Jolanda,

  Wat zijn wij je dankbaar voor de super week die wij als gezin samen met jou als onze kraamhulp mochten doorbrengen
  Je bent een positief mens en een rijke vrouw aan kennis waardoor wij binnen mum van tijd onze rust en nieuwe ritme te pakken hadden. Waar we met onze eerste dochter veel ziekenhuiservaring hebben en in de thuissituatie weinig zelfvertrouwen overhielden konden we dit dankzij deze waardevolle week snel achter ons laten en telde deze kraamweek voor twee.
  Ook willen we graag benadrukken dat we bevoorrecht zijn om de info van http://ouderkindzorgingoedehanden.nl/dunstan-babytaal te leren. Hierdoor hebben we een heel tevreden baby en zijn de huilmomenten nihil puur omdat we de redenen van de verdrietjes kunnen plaatsen en wij hier naar kunnen handelen.
  Kortom deze mooie periode neemt niemand ons meer af en ligt er een goede basis voor de komende tijd.

  Ga zo door!

  Voor ouders die geïnteresseerd zijn in de Dunstan Babytaal en van ouder tot ouder vrijblijvend vragen willen stellen of ervaringen hierover willen horen willen wij ons graag als “referentiegezin” aanbieden.

  0182 300031

   

 49. Eline#31

  Dankjewel Jolanda, voor al je goede zorgen en dat je ons hebt laten kennismaken met Dunstan babytaal!

  Erg leerzaam en goed toepasbaar, geweldig hoe we de geluiden van ons meisje herkennen en begrijpen wat ze bedoelt. Je hebt ons geleerd goed te luisteren naar wat ze ons vertelt en als ze huilt, wat ze nog steeds niet vaak doet :-), kunnen we echt onderscheid maken tussen bijvoorbeeld honger of kramp. We hebben een heel tevreden dochter en ook wij als ouders zijn blij en dankbaar voor deze toevoeging in de kraamtijd.

  Nogmaals dankjewel en voor alle (aanstaande) ouders die dit lezen: samen de babytaal ontdekken is erg leuk, een grote meerwaarde (voorkomt onrust en grote huilbuien) en met behulp van Jolanda helpt het echt je kindje nog beter te begrijpen.

   

 50. Familie van Galen#30

  Lieve Jolanda,

  Ook via deze weg willen we je laten weten dat je ons een hele fijne kraamtijd hebt bezorgd!
  Onze Jurre heeft inmiddels een lekkere bolle snuit en we genieten volop van onze lieve kleine man, die nog steeds erg graag in onze armen slaapt!

  Ondanks dat de boorstvoedings niet geheel pijnloos verliep heb je ons heel goed geholpen en alles uit de kast getrokken om ons verder te helpen om het voeden zowel voor Jurre als voor mij tot een fijn intiem moment maken.

  Naast alle mama-kind aandacht werd papa ook volwaardig betrokken bij het ouderschap.. Een verademing na sommige ervaringen met verloskundigen ed die papa volledig negeerde.

  Jolanda, je bent een lieverd!

  Liefs en groetjes
  Jos, Lianne en Jurre

   

 51. De Keijzertjes#29

  Lieve Jolanda,

  Met dit bericht willen wij je nogmaals bedanken voor de geweldige kraamtijd die jij ons hebt gegeven.
  Je hebt de rust in ons gezin bewaard, waardoor wij optimaal van elkaar hebben kunnen genieten.
  Ook heb je ons geleerd hoe wij Maud bij de verzorging van Anna konden betrekken, dit vind zij nog steeds fantastisch om te doen. Die zussenliefde is zo geweldig!

  Wij zullen je bij iedereen aanbevelen. Een zorgeloze kwaamtijd dat gunnen wij iedereen!

  Veel liefs,

  Bob, Sandra, Maud en Anna

   

 52. Stef#28

  Complimenten met de leuke website.

  mvg,stef

   

 53. Maartje, Erik & Evy Marieke Wi#27

  Lieve Jolanda,

  Onwijs bedankt voor de super goede zorgen en zeer bruikbare tips.
  Evy doet het super, s’nacht al 7a8 uur door slapen. En ze is een echte knuffel baby.
  Ik hoop je nog veel bij Carla’s te zien, en misschien wel binnenkort bij onze buurtjes. Ik heb je flink aangeraden bij ze.

  Kortom super bedankt, je bent een echte topper.

  Veel liefs,

  Erik, Maartje & Evy

   

 54. Geoff, Sasja, Vince en Owen#26

  Hoi Jolanda,

  Je bent nog maar net vertrokken en we missen je nu al hoor! Morgen zullen we het echt zelf moeten doen zonder jouw geweldige hulp. Bedankt voor de goede zorgen en gezelligheid. We hebben een heerlijke kraamweek achter de rug.

  Lieve groetjes,

  Geoff, Sasja,Vince en baby Owen

   

 55. Jantine#25

  Hoi Jojo,

  alweer ruim 2 maanden geleden… de tijd gaat zo snel.
  Het was erg gezellig dat je bij ons was! Alles gaat gelukkig helemaal goed met onze kleine meid.

  Liefs,
  Maarten, Jantine, Nathan en Tamar

   

 56. Amelie de la Parra#24

  Lieve Jolanda,

  Bedankt dat je bij ons was.
  We missen je wel hoor maar gelukkig weten papa en mama nu heel goed wat ze moeten doen.

  Dikke kus van Guido, Nori, Faya en Amelie!

   

 57. Marjet & Arjen#23

  Dag Jolanda,

  Dank voor al je lieve en goede zorgen. Het was een erg fijne kraamtijd. De kleine man doet het prima en krijgt een steeds bollere toet (zoals het hoort).

  Liefs,
  Marjet & Arjen
  Lieke, Femke, Plien & Tijl

   

 58. Marleen#22

  Ha Jolanda,

  Langs deze weg willen we je hartelijk danken voor het kramen bij ons. We hebben fijne herinneringen aan de samenwerking. Je wist feilloos je draai te vinden in ons drukke maar gezellig huis. Zorg en aandacht voor iedereen -moeder een kind voorop- en lekker doorwerken, zo zou ik je willen omschrijven.

  Je barst van kennis en ervaring en weet dit goed over te brengen. Met name op het gebied van borstvoeding heb ik veel aan je gehad. Een extra uitdaging was mijn borstverkleining. Jij hebt in grote mate bijgedragen aan mijn vertrouwen in het geven van borstvoeding. Met als gevolg dat ik volledige borstvoeding geef aan onze kleine Jente.

  Heel erg bedankt!

  Groetjes, ook namens de rest!

   

 59. fred en patricia kerkhoven#21

  Hoi Jolanda,

  Het kleine ventje is alweer ruim 2 weken oud en het gaat allemaal super met hem. Met moeders gaat het inmiddels ook al wat beter.
  De eerste dagen zonder jou was wel even wennen hoor, we missen je wel. Het was echt super gezellig met jou in huis en we hebben hele goede tips van je gehad.
  Via deze weg willen we je nog een keer bedanken voor alle goede zorgen en alles wat je voor ons gedaan hebt. En voor ons tweede kindje hopen we dat je dan ook weer gezellig komt.

  Groetjes
  fred, patricia en jasper

   

 60. Wouter, Marieke en Iris#20

  Hallo Jolanda,

  Onze kleine meid is nu 4 weken en het gaat geweldig met haar!
  We denken nog vaak terug aan de fijne eerste week en willen je nogmaals bedanken hiervoor. We hebben de recepten inmiddels uitgeprobeerd met groot succes, We houden ze erin.
  We zullen je zeker aanbevelen bij mensen in onze omgeving en wie weet kunnen we zelf ooit nog eens gebruik maken van je diensten.

  Groetjes,

  Wouter, Marieke en Iris

   

 61. Michiel, Brigiet, Tim en Evie#19

  Hai Jolanda,

  Eerste dag weer zonder je! Onze kleine meid heeft het weer ontzettend goed gedaan!

  We vonden het fijn dat je weer bij ons was, het was gelijk vertrouwd zo bij de 2e.

  Bedankt voor al je lieve zorgen! We raden je bij iedereen aan!

  Liefs, Michiel, Brigiet, Tim en Evie

   

 62. Gijs, Nicole, Mathijs en Steve#18

  Beste Jolanda,

  Maandagochtend aan het ontbijt hadden wij allemaal het gevoel van hmmmm, geen hulp vandaag. Zelfs Mathijs vroeg naar Jolanda, maar vandaag komt ze niet. De kaarsrechte stapels wasgoed zien we langzaam slinken in de kastjes. De blinkende badkamer is bijna weer in originele staat. Je hebt vast wel gemerkt dat het een verademing was dat het huishouden weer door jou op de rails werd gezet. Nicole is nu zelf weer aan het strijken geslagen. Mathijs is nog steeds super enthousiast met de komst van zijn broertje Steven. Hij geeft vele kusjes (mama krijgt niets meer, maar dat komt later vast wel weer goed) en zet continu de muziek van de mobiel aan in de box. Steven maakt het goed. De navelstreng is er inmiddels afgevallen. Hopelijk nemen de tropische temperaturen af in Nederland en kan Steven zijn leuke nieuwe kleertjes nog aan voor hij er is uitgegroeid.

  Jolanda bedankt voor de ontspannende, gezellige kraamtijd. We kijken er met een goed gevoel op terug. Hopelijk komen we elkaar gauw nog tegen bij de Atlas.

  Groetjes,
  Steven, Mathijs, Nicole en Gijs Vreeburg

   

 63. Monique en Alexander de Water#17

  Lieve Jolanda,
  vandaag is onze kleine meid alweer twee weekjes jong! Wat gaat dat snel he?!
  Maar je weet wat ze zeggen:””tijd vliegt als je het naar je zin hebt.””
  En dat was ook zo in de kraamweek, de tijd met jou is ook voorbij gevlogen.
  Wij willen jou heel graag bedanken, voor al je goede zorgen( en je kookkunsten)
  We missen je nog wel hoor! Justin vraagt ook nog wel eens, waar is de mevrouw Jolanda?
  Heel veel geluk verder, voor jou in de kraamzorg en met je gezin!
  Enne ik beveel je bij iedereen die zwanger is aan hoor, dus wie weet hoe druk je het nog gaat krijgen(hahahaha)

  Dikke kus Alex en Monique, Justin, Pascal en natuurlijk Sabine

  PS. Sabine doet het heel goed en is nog steeds een lekker slaapkoppie!

   

 64. Stephanie#16

  Lieve Jolanda.

  Heel erg bedankt voor je goede zorgen in onze kraamtijd.
  We hebben er veel van geleerd en vooral van genoten.
  Het was erg fijn om jou als kraamverzorgende te hebben.
  Met Bram gaat het goed.
  We hebben vandaag een weegschaal gehaald.
  Maar we zien eigenlijk ook aan Bram zelf dat het goed gaat.

  De foto komt er nog aan.

  Veel Liefs Iwan, Stephanie en Bram.

   

 65. Peter, Monica Fleur en Mariel#15

  He jolanda,

  Onwijs bedankt voor je inzet. Ook met de twins is het toch even wennen om in het goede ritme te komen. De ukkies doen het goed en ‘s nachts ook. Bedankt voor je inzet echt toppie!!
  Je ziet de meiden nog wel eens bij Marcel en Ramona.

  Liefs van ons vieren

   

 66. Alphons, Nicole en Pien#14

  Lieve Jolanda,

  Bedankt voor al je goede zorgen tijdens onze kraamtijd. Je was een geweldige steun en hulp . Het gaat hier verder allemaal super maar we missen je nog wel zo nu en dan.

  Groetjes Alphons, Nicole en Pien

   

 67. Wilma van Leeuwen#13

  He Jolanda!

  Wat een mooie site heb je zeg.
  Maar ik verwacht bij jou ook niet anders.
  Je bent een SUPER kraamvrouw!
  Spreek uit ervaring.
  Heb een heerlijke tijd met jou gehad.

  Dikke knuf van Wilmaxxx

   

 68. sabien netel#12

  hoi collega!
  super mooie site!!!
  ziet er heel goed uit!!
  liefs sabien

   

   

 69. Nico#11

  Dag Jolanda,

  Heel erg bedankt voor al je zorg en inspanning de afgelopen week. Het was heel fijn iemand in huis te hebben die zo deskundig, energiek en aardig is. Je vele tips en harde werk hebben die altijd hectische eerste week enorm vergemakkelijkt. Robin drinkt nu steeds beter en begint zijn ritme te vinden. Ik stuur je nog een foto.

  Hartelijke groet,
  Nico & Danielle

   

 70. Kersti#10

  Lieve Jolanda,

  Ik wil je bedanken voor een superkraamweek!
  Wij hebben zo veel van je geleerd en genoten van al je goede zorgen en gezelligheid.
  Kajsa is inmiddels bijna 8 weken oud en is een vrolijke meid. Ze vind het zelfs niet meer erg om in bad te gaan

  Liefs
  Kersti, Iwan & Kajsa

  P.S De CD met foto’s komt eraan…

   

 71. Stephanie, Tonnie, Kayleigh en#9

  Ik schaam me diep, de kleine meid kan al bijna zelluf zitten (is bijna 6 maanden) en heb nog steeds geen berichtje achtergelaten in je gastenboek, dus bij deze:

  Kayleigh: “mama, komt Olanda nog?”
  Tonnie: “Niet allen vrouwen kunnen lekker keuvelen.”
  Stephanie: “Snif, snotter, nu is de kraamweek alweer voorbij en het komt nie trug nie. Maar we gaan niet huilen.”(stomme hormonen)
  Yenthe:”prrrrrt, dadadada, mmmmmm, tatata.” (vertaling:bedankt dat je mij zo leuk op de foto hebt gezet)
  bedankt voor de onvergetelijke tijd en thanx voor het goede lopen van de borstvoeding.

  dikke kus van ons allemaal

   

 72. ilse zorn#8

  Lieve jolanda,

  Namens deze weg willen wij jou nogmaals bedanken voor een heerlijke kraamweek. Mede door jou hebben we een top week gehad die we niet snel zullen vergeten. En zo als je al weet, mocht er een tweede komen dan willen wij jou weer als kraamverzorgster dus hou er maar vast rekening mee.

  Heel veel liefs reinier en ilse en onze kleine man Thomas.

   

 73. Fiola Schepen#7

  Lieve Jolanda,

  Heel erg bedankt voor de leuke en gezellige kraamtijd! Ik ben je zeer dankbaar voor al je hulp!

  Zelfs Milan en Kaj hebben er van genoten en zullen de afgelopen week niet gauw vergeten.

  Bij alle drie de keren had ik me geen betere kraamzorg kunnen wensen!!

  Liefs van Sjoerd en Fiola & Milan, Kaj, Jorrit

   

 74. Sjoerd en Josepha#6

  Lieve Jo,

  Gefeliciteerd met je gastenboek en babypagina. Leuk dat het allemaal zo goed gaat met je eigen bedrijfje wat in stroomversnelling is gekomen met de komst van Jeppe. Want ineens moest alles snel geregeld worden. Dank voor weer een heerlijk onbezorgde kraamperiode met veel lachen en plezier. Dank voor je goede zorgen, warmte, liefde en volle aandacht die Jeppe maar ook Lobke (7 jaar geleden) en natuurlijk het grootste kind van allemaal Sjoerd en ik van je hebben gekregen. Je bent een schat en een cadeau voor iedere kraamvrouw in goede en in slechte tijden. Veel liefs en succes de Vlietstra’s xxx <3

   

 75. Anne-Rose#5

  Hoi Jolanda,

  Jawel, ik kan het zeker niet laten om ook even een berichtje achter te laten in je gastenboek,
  Zodat iedereen kan lezen hoe wij onze kraamweek met jou hebben ervaren……………
  Ik zal hier en daar wat dingen weglaten!! hahahahaha nee,Ik kan alleen maar zeggen dat wij het enorm hebben getroffen in deze drukke periode!!!
  Wij hebben veel aan je hulp gehad en lekker gekletst en gelachen!!!
  Duuk vond wel dat we de volgende keer wat beter moeten opletten en wat minder moeten praten,zeker als hij honger heeft ? hahaha.

  nogmaals onwijs bedankt!! en mocht er ooit een tweede komen dat weet ik nu al wie ik ga bellen!!!!

  Bedankt!!!

  groetjes Anne-Rose, Pieter en onze kleine Duuk ?

   

 76. Brigiet#4

  Hai Jolanda,

  het is nu alweer twee weken geleden dat je bij ons was, maar ik mis je nog! Het was een hele gezellige tijd waarin ik veel geleerd heb. Tim is inmiddels al een super grote vent en we zijn super trots op hem.
  Bedankt voor al je goede zorgen.

  Groetjes, Michiel en Brigiet

  Ps stofzuigen is gedaan…. ?

   

 77. Leonie#3

  Hallo Jolanda,

  Dank je wel voor alle heerlijke dagen dat je Thomas, Barry en mij hebt verzorgd en verwend. We hebben alledrie genoten. Het is heerlijk om zo’n vrolijk iemand in huis te hebben die lekker haar gang gaat en moeder en baby vertroeteld. We hebben vreselijk wat afgelachen! Je hoort weleens verhalen dat mensen een vreselijke kraamhulp hadden en dat is toch vrij bepalend voor je kraamtijd. Wij hebben echter GENOTEN. Mocht er ooit nog een kleintje komen, dan gaan we je weer bellen. En leuk dat je een week na mij nu bij een vriendin van mij kraamt. Zo zie je maar.

  Liefs en we zien elkaar zeker nog!
  Groetjes Leonie

   

 78. Marieke#2

  Ik heb genoten van Jolanda!

  Vanaf dag een had ik al een goed gevoel bij haar.
  We hebben het heel gezellig en buiten dat heb ik ook heel veel van haar kunnen leren. En ik weet zeker dat mijn kleine meid Demi ook gek op haar was ?

  ( Jolanda, ik mis je stiekem nog steeds ? )

  Groetjes
  Marieke

   

 79. Loet#1

  Jolanda,

  Veel plezier met je gastenboek.

  Gr,

  Loet