Rossinihof 22, Alphen aan den Rijn | Werkgebied tot 50 Kilometer

Kraamzorg

Waarschijnlijk ben je je aan het oriënteren en op zoek naar informatie over kraamzorg. Het is belangrijk dat als je straks gaat bevallen, je kunt vertrouwen op professionele assistentie van de verloskundige bij de thuisbevalling en/of kraamzorg thuis tijdens de kraamzorg periode voor jou en je gezin.

girl 100Een nieuwe periode in je leven

Een geboorte is een heel bijzondere gebeurtenis. Een begin van een nieuwe periode in je leven die goed van start moet gaan. Je beleeft deze gebeurtenis maar eens of een paar keer in je leven en daarom is het zo belangrijk dat de geboorte en de kraamtijd een tijd zijn waar je later met goede herinneringen en warme gevoelens op terug kunt kijken.

Wat kan je van mij - als kraamverzorgende - verwachten:

Controles en verzorging van moeder en kind.

Deskundige begeleiding bij de voeding die je wenst te geven, zowel borst als fles
Voorlichting en advies geven.

Ondersteuning van de partner in de verzorging en opvang van de oudere kinderen die tot het gezin behoren.

Verzorging van het huishouden (lichte huishoudelijke werkzaamheden).

Verzorging van de gezinswas ontstaan in de kraamperiode.

Gastvrije ontvangst van kraambezoek.

- Ondanks dat ik huisdieren erg leuk vindt, behoort de zorg ervan niet tot het takenpakket.

Kraamzorg samen met een gezin

Enthousiast

Ik zet mij in met groot enthousiasme met hart en ziel voor jou gezin.

Liefdevol gepassioneerd

“Het is mijn missie om - samen met de ouders - de nieuwe generatie een liefdevolle en veilige start te geven.”

Persoonlijk

Ik vind het belangrijk dat we elkaar persoonlijk leren kennen en neem daarom de tijd om jullie te leren kennen door een intake gesprek te plannen bij jullie thuis.

Kraamzorg - Ouder kindzorg | Jolanda Wesselink,

In Goede Handen en is er voor het hele gezin.

Alles voor jou en je gezin

Belangrijk voor een rustige kraamtijd is dat er 1 kraamverzorgende komt gedurende je kraamtijd die zich flexibel kan opstellen, goed kan luisteren, aanvoelen wat de behoeften in je gezinnetje zijn zodat er zoveel mogelijk aan de wensen van jou en je gezin voldaan kunnen worden.

Kennis en ervaring

Sinds 2008 werk ik met heel veel plezier als zelfstandig ondernemer. Het voordeel hiervan is dat ik kan werken zoals ik en mijn cliënten dat prettig en wenselijk vinden. Ik doe zelf de intake ongeveer 6 weken voor de uitgerekende datum middels een huisbezoek zodat we voor de kraamtijd al met elkaar kennis kunnen maken. Ik kan de mensen alle verzekerde kraamzorguren leveren. Als er door omstandigheden uren worden bij geïndiceerd (door de verloskundige of huisarts) dan zal ik deze (indien mogelijk) ook zelf leveren tot een maximum van 10 dagen vanaf de dag van geboorte.bc ouderkindzorg achter 100

Backup kraamzorg

Ben ik door omstandigheden niet in de gelegenheid om zelf de zorg te verlenen dan zal de zorg worden waargenomen door een eveneens deskundige collega zodat je altijd verzekerd bent van professionele kraamzorg.

Voor het hele gezin

Naast een goede zorg voor jou en de baby is het natuurlijk ook heel belangrijk dat je partner en e.v.t. oudere broertjes en/of zusjes niet worden vergeten en betrokken worden bij de verzorging van jou en de nieuwe baby.

 

Ervaringen van mijn klanten

‘Ouders vinden het heel fijn om te weten
wat hun kind hen duidelijk wil maken.’

Image